In aplicatia Xecutive.Retail, in interfata de vanzari Pos Comenzi s-a introdus posibilitatea listarii unei dispozitii de livrare pentru o comanda, din interfata principala.

Dispozitia de livrare va contine produsele afisate in comanda, care pot fi neonorate, onorate partial sau onorate integral.

La data de 26 Iulie 2013 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Listare dispozitie de livrare aferenta unei comenzi, din interfata principala de comenzi prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 13.38.17. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.13.38.17 | Nexus Media