Am adăugat în aplicația NexusERP (v.20.18.169.) în fereastra de editare a unui pos din aparate de marcat fiscale, 2 câmpuri noi: "Listare comandă" și "Listare bon în așteptare", cu următoarele opțiuni: "Fară" (implicit), "Grafic" și "Text".

Astfel, la crearea unei comenzi în aplicația NexusEasyRetail, fie prin inițierea unei comenzi de client, fie prin trimiterea unui bon în așteptare, se va lista sau nu o comandă de client, in functiei de opțiunile mai sus menționate.

În cazul în care se optează pentru raport "Grafic" este necesar să specificați raportul implicit pentru comandă în opțiunile modulului "Comenzi de la clienți". De asemenea este necesar să specificați pe pos care este imprimanta grafică care se utilizează la tipărire.

Pentru listarea în mod "Text" a comenzii este necesară specificarea imprimantei Text pe pos.

La data de 6 Octombrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Listare comandă client din aplicația NexusEasyRetail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Magazin şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.18.169. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.18.169 | Nexus Media