În cadrul modulului Transfer între gestiuni, pe forma de editare a unui document de transfer am inclus un nou buton în meniul superior, Listează aviz la CM. La apelarea acestuia, programul va trimite avizul de însoțire marfă, ca document nefiscal, la dispozitivul fiscal specificat în Setări generale, pagina Setări casă de marcat, în vederea tipăririi.

La data de 12 Decembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Listare Aviz la Casa de Marcat în cadrul modulului Transfer între gestiuni prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.20. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.20 | Nexus Media