Începând cu versiunea 20.22, în modulul "Registru corespondență" am adăugat o nouă pagină - "Distribuire". În această pagină se vor adăuga persoanele către care se vor crea, la validare, copii ale documentului înregistrat.
Pentru documentele care au activă opțiunea "Solicit răspuns" s-a creat un buton nou "Răspuns". La apelarea acestuia se va deschide un document nou cu legatură la documentul curent.

La data de 23 Noiembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Listă distribuire la registru corespondentă prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.22. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.22 | Nexus Media