Sistemul de aprobari din Nexus ERP a fost imbunatatit prin crearea posibilitatii de a aproba sau respinge solicitarile prin accesarea unui link trimis prin e-mail.
Pentru activarea acestei functionalitati urmati urmatorii pasi:
1. Activati serviciul Nexus API si asigurati-va ca acesta poate fi accesat din orice locatie de pe internet (NexusERP->Instrumente->Activitati programate->Serviciu API)
2. In fereastra de editare a utilizatorului, pagina Avertizari, activati avertizarea la generarea unei cereri de aprobare printr-un e-mail ce contine link-uri pentru procesarea cererii

La data de 27 Februarie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Link pe mail pentru aprobare/respingere flux aprobare validare document prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media