Incepand cu versiunea 20.6 s-a adaugat posibilitatea stabilirii unei limite de deductibilitate pentru amortizarea fiscala. Aceasta se poate seta atat pe nota de intrare receptie si PIF, cat si direct, in stocul de imobilizari (valabila incepand din luna completarii)

La data de 28 Februarie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Limitare deductibilitate amortizare autoturisme la 1500 lei prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul NIR & Punere in functiune.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.6.208. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.6.208 | Nexus Media