In cadrul modulului Lansare productie am introdus posibilitatea de a crea formulare HTML. In cadrul formularului exista 3 tabele care se pot afisa sau nu, in functie de necesitatile utilizatorilor : Tabel produse, Tabel ingrediente si Tabel schite. Tabelul schite preia schitele produselor finite atasate in pagina Linkuri-Atasamente a retetelor de produs finit.

La data de 19 Octombrie 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Introducere raport de tip sursa de date formulare HTML in modul Lansare productie prin crearea unui raport nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Productie şi modulul Lansare productie.

Aceast raport nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 17.26. . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.17.26. | Nexus Media