S-a introdus in aplicatia Nexus ERP v.20.3.0, in modulul "Balanta de verificare", in setarile raportului "Istoric cont", optiunea "Pana la data". Astfel, numarul de luni pentru care urmeaza sa se afiseze raportul se calculeaza in functie de aceasta data. Data implicita reprezinta ultima zi din luna a sesiunii curente.

La data de 27 Ianuarie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Introducere optiune "Pana la data" in raportul "Istoric cont" din modulul Balanta de verificare prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Balanta de verificare.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.3.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.3.0 | Nexus Media