Am introdus in aplicatia NexusERP(v.18.18.0), in raportul Lista salarii - centralizare din modulul Salarii, posibilitatea de a afisa campurile: Lucrate pentru compensare si Libere in compensare. De asemenea, campurile au fost introduse si in lista campurilor disponibile din modulul Analiza salariati.

La data de 18 Mai 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Introducere coloane "Lucrate pentru compensare" si "Libere in compensare" in raportul Lista salarii - centralizare prin modificarea unui raport existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această modificare a raportului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.12.99. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media