Am introdus in aplicatia NexusERP(v.18.0.1), modulul Evaluare salariati, posibilitatea de a afisa in raportul "Raport de evaluare a performantelor profesionale individuale", observatiile pentru fiecare criteriu de performanta.

La data de 29 Decembrie 2017 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Introducere camp Observatii in "Raport de evaluare a performantelor profesionale individuale" prin modificarea unui raport existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Evaluare salariati.

Această modificare a raportului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.0 .1 . Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.0 .1 | Nexus Media