S-a introdus in aplicatia NexusERP(v19.30.0), in fereastra Angajatori din cadrul modulului Contracte de munca, bifa "Folosesc date angajator pentru adeverinte salarii". Aceasta se poate bifa in cazul in care dorim sa afisam pe rapoartele disponibile din modul, datele angajatorului (angajator care este setat de altfel in optiunea "Angajatorul pentru care se depune Revisal"). Daca bifa nu este bifata, vor fi afisate pe rapoarte, datele angajatorul de pe contractul de munca al fiecarui salariat, indiferent de angajatorul setat in optiunea "Angajatorul pentru care se depune Revisal".

La data de 27 August 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Introducere bifa "Folosesc date angajator pentru adeverinte salarii" in fereastra Angajatori din modulul Contracte de munca prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.29.50. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.30.0 | Nexus Media