In modulul "Bonuri fiscale" au fost implementate operatiile de transmitere si receptie a datelor pentru pos-ul de vanzare Anzisoft POSR314 - in modul de lucru offline.

Pentru functionare, este necesara efectuarea urmatoarelor operatii in modulul "Apararte de marcat fiscale":

1. Se introduce un nou dispozitiv unde trebuie completate cel putin urmatoarele campuri:
- Numar dispozitiv
- Denumire
- Tip driver (se alege "Anzisoft - POSR314 Offline")
- IP conexiune la ECR (se completeaza cu IP-ul dispozitivului)
- Port IP (se completeaza cu portul dispozitivului, de obicei 8443)

2. In pagina "Pos-uri" se adauga un nou pos unde trebuie completate cel putin urmatoarele campuri:
- Denumire pos
- Gestiune
- Conturi din care se face vanzare

3. In pagina "Pos-uri bancare" se introduc tipurile de pos-uri bancare utilizate la efectuarea platilor. Este necesara completarea a cel putin urmatoarelor campuri:
- Denumire
- Numar dispozitiv
- Activ

Pentru transmiterea si receptia datelor, in modulul "Bonuri fiscale", se acceseaza meniul "Transfer date->Transmitere - Receptie date din Anzisoft Offline". Se va deschide o fereastra unde:

- in campul "Dispozitiv" se alege dispozitivul folosit
- pentru trimiterea produselor se foloseste butonul "Trimite produsele", urmand ca dupa efectuarea cu succes a operatiei sa fie afisate produsele trimise.
- pentru extragerea bonurilor se foloseste butonul "Preia bonurile". Dupa efectuarea cu succes a operatiei, vor fi afisate zet-urile din Nexus si din pos-ul Anzisoft pentru posibilitatea verificarii acestora.

La data de 18 Noiembrie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Integrare NexusERP - POS Anzisoft R314 prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media