Începând cu versiunea 22.4, am adăugat posibilitatea de integrare în NexusERP a mesajelor EDI de comandă client, factură client și aviz client pentru providerul EDISON. Pentru facturi și avize se va seta tipul export, iar formatul este Factura - Edison, respectiv Aviz - Edison. Pentru comenzi clienți se va seta tipul import, iar formatul este Comanda - Edison.

La data de 12 Mai 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Integrare în NexusERP a mesajelor EDI de comandă client, factură client și aviz client pentru providerul EDISON prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Mesaje EDI.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.3. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.3 | Nexus Media