In cadrul modulului Management preturi vanzare am creat posibilitatea de a inregistra in logul de operare toate modificarile operate asupra pretului de vanzare, a devizului sau a promotiilor atasate articolului. Inregistrarea se va face indiferent de metoda prin care au fost modificate preturile (direct in modul sau prin asistentii disponibili in alte module).
Pentru activarea acestei functionalitati este necesara selectarea tipului de log [Detaliat] in optiunile modulului Management preturi vanzare.

La data de 18 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Inregistrare log detaliat pentru modificarile aduse listelor de pret prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Preturi de vanzare.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.1.148. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.1.148 | Nexus Media