Pentru a trata situațiile în care un articol compus poate avea componente cu cote de tva diferite, începând cu versiunea 23.10, în aplicația Nexus Easy Retail se vor putea vinde articole de tip "Pachet promo" în schimbul articolelor de tip "Produs compus".
Astfel, articolele compuse utilizate până în prezent în interfata de vânzare Easy Retail, ale caror grupă de articole au asociată o secție (de bar, bucătărie...), vor fi modificate în "Pachet promo" iar componentele acestora vor fi setate ca fiind de tip "Articol de baza".
În plus se va crea automat o promoție nouă cu acțiune "Se ofera discount pe componentele pachetului promotional" ce se va asocia la pachetele promo modificate la pasul anterior.

Față de produsele compuse, pachetele promoționale au beneficiul că pot avea definite articole cadou ca și componente.

În interfața de vânzare Easy Retail, articolele de tip "Pachet promo" vor fi accesibile similar cu articolele compuse disponibile până la aceasta versiune. La validarea bonului, diferența dintre valoarea pachetului și a componentelor va fi repartizată ca discount sau va modifica prețul articolelor, în funcție de tipul de promoție setat ("Se ofera discount pe componentele pachetului promotional", respectiv "Se reduce pretul componentelor pachetului promotional").

La data de 15 Mai 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Înlocuire produse compuse vândute în aplicația Nexus Easy Retail cu articole de tip "Pachet promo" prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.10. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.10 | Nexus Media