În aplicația Nexus ERP, la selecția unui partener pe documente am adăugat posibilitatea de afișare a informațiilor referitoare la sold prin apăsarea unui buton "Info". De asemenea există posibilitatea vizualizării acestora și după selecția partenerului la click pe săgeată , opțiunea: "Informații sold limita creditare" .
Modificarea este funcțională începând cu update-ul 19.15.

La data de 14 Martie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Informații despre partener la selecția acestuia pe documente. prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Casa in lei.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media