S-a introdus in aplicatia Nexus ERP (v.20.7.196), posibilitatea de a adauga un text suplimentar pe raportul "Decizie de suspendare a contractului de munca" din cadrul modulului "Contracte de munca". Astfel, se poate adauga o nota explicativa pentru temeiul suspendarii (de exemplu: Somaj tehnic conform Ordonantei 30/2020 pentru salariatii trimisi acasa din cauza crizei coronavirus publicata in Monitorul Oficial 321 din 21 martie 2020.). Textul se poate completa in tab-ul Texte, sectiunea "Text suplimentar subsol raport".

La data de 24 Martie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Includere text suplimentar in raportul "Decizie de suspendare a contractului de munca" prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.7.196. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.7.196 | Nexus Media