Am introdus in aplicatia NexusERP(v.18.31.183,v.18.33.43) posibilitatea de a include in raportul Chitanta din cadrulul modulului Casa in lei, codul intern pentru persoane fizice. Astfel, la listarea raportul, in lista de setari ale acestuia, este inclusa si setarea: "CIF = Cod intern pentru persoane fizice ", care este implicit nebifata. De asemenea, setarea a fost inclusa si la listarea chitantei din modulul "Contracte prestari servicii clienti", iar aceasta se regaseste in optiunile modului cu denumirea: "Listare chitanta incluzand CIF".

La data de 8 Noiembrie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Includere setare "CIF = Cod intern pentru persoane fizice " in raportul Chitanta din modulul Casa in lei prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Casa in lei.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.31.183. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.31.183 | Nexus Media