S-a introdus in aplicatia NexusERP(v.19.17.0), in raportul Factura (externa) din cadrul modului Facturi clienti, setarea Includ transe plata. Acesta este inclusa in setarile raportului si are implict valoare NU. Daca este bifata, acesta va avea valoare DA si va include in raport data de scadenta a facturii.

La data de 4 Aprilie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Includere setare "Includ transe plata" pe raportul Factura (externa) prin modificarea unui raport existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această modificare a raportului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.17.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.17.0 | Nexus Media