Am creat posibilitatea de a include imaginea reprezentand semnatura olografa pe rapoartele Dispozitie de plata, respectiv Dispozitie de incasare.

Fisierul trtebuie sa existe in subdirectorul Nexus\Rapoarte si sa aiba denumirea sub forma dispozitie_semnatura_scexemplusrl.jpg, unde in loc de scexemplusrl se trece
denumirea societatii fara puncte si spatii.

Modificarea va fi disponibila in versiunea 21.15.

La data de 23 Septembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Includere semnatura pe dispozitie de plata/incasare prin modificarea unui raport existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Casa in lei.

Această modificare a raportului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.4. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media