S-a introdus in aplicatia Nexus ERP (v.20.7.212), in modulul "Contracte de munca", raportul "Decizie de suspendare a contractului de munca - Somaj tehnic.", pentru suspendare contractului individual de muncă prin șomaj tehnic.

La data de 24 Martie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Includere raport "Decizie de suspendare a contractului de munca - Somaj tehnic" in modulul Contracte de munca prin crearea unui raport nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Aceast raport nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.7.212. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.7.212 | Nexus Media