S-a introdus in aplicatia NexusERP(v.19.17.0.), in modulul Proiecte, raportul Proiecte expeditii - Formular. Acesta este un raport de tip centralizare si permite includerea de filtrari, grupari si ordonari. Pe langa campurile din antet, acesta include informatii si despre comenzile ce urmeaza sa fie livrate, inclusiv detalii despre locul de incarcare, respectiv descarcare a acestora.

La data de 5 Aprilie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Includere raport "Proiecte expeditii - Formular" in modulul Proiecte. prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Transport Expeditii şi modulul Proiecte expeditii.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.17.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.17.0 | Nexus Media