Am inclus in versiunea 22.11.154, in modulul Contracte de munca, raportul Declaratie pe propria raspundere pentru contractele part-time. Acesta se listeaza la click-dreapta pe un salariat si reprezinta o declaratie pe propria rapundere conform ORDINULUI privind procedura de aplicare a prevederilor art. 146 alin.(5^7) lit. e) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal.


La data de 16 August 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Includere raport Declaratie pe propria raspundere pentru contractele part-time in modulul Contracte de munca prin crearea unui raport nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Aceast raport nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.11.154. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.11.154 | Nexus Media