S-a introdus in aplicatia Nexus ERP (v.21.15.135) in modulul Contracte de munca, raportul "Adeverinta angajator - fara Telemunca". Acesta se gaseste la click-dreapta pe salariat, in gruparea Adeverinte MAI. De asemenea, s-a introdus raportul si in lista de rapoarte disponibile pentru listare din asistentul "Tiparire, salvare si trimite email-uri cu rapoarte catre salariati", existent in modulul Salarii.

La data de 25 Octombrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Includere raport "Adeverinta angajator - fara Telemunca" in modulul Contracte de munca prin crearea unui raport nou în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Aceast raport nou îl veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.15.135. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.15.135 | Nexus Media