S-a introdus in aplicatia NexusERP(v.19.15.0), in modulul P.V. de dezasamblare, posibilitatea de a customiza rapoarte derivate din "Sursa date formulare anexe la P.V. de dezasamblare". Astfel, s-au inclus in kit doua modele predefinite si anume: "Formular P.V. de dezasamblare clasic" si "Formular P.V. de dezasamblare produse cu poze". Continutul acestora se afla in tab-ul Texte si este in limbajul HTML si CSS, oferindu-va posibilitatea de a modifica afisarea acestora.

Primul raport, "Formular P.V. de dezasamblare clasic", cuprinde tabelul produselor fara poze, iar cel de-al doilea, "Formular P.V. de dezasamblare produse cu poze", cuprinde tabelul produselor cu poze. Pozele din tabel sunt de tip png si pot fi redimensionate folosind secventa: " .coloana_imagine img {width:60pxheight:60px ".

În ceea ce privesc culorile folosite in rapoarte, acestea pot fi modificate folosind clasele CSS, ex: "color:#264270", "background-color:#f4f8ff", "background-color:#b4c9ea" codurile: #264270, #f4f8ff si #b4c9ea, reprezinta coduri pentru diverse culori.

Pentru mai multe detalii privind structura continutului HTML, va rog sa accesati link-ul de mai sus.

| v.19.16.0 | Nexus Media