S-a introdus in aplicatia NexusERP(v.19.15.0), in modulul P.V. de asamblare, posibilitatea de a customiza rapoarte derivate din "Sursa date formulare anexe la P.V. de asamblare". Astfel, s-au inclus in kit doua modele predefinite si anume: "Formular P.V. de asamblare clasic" si "Formular P.V. de asamblare produse cu poze". Continutul acestora se afla in tab-ul Texte si este in limbajul HTML si CSS, oferindu-va posibilitatea de a modifica afisarea acestora.

Primul raport, "Formular P.V. de asamblare clasic", cuprinde tabelul produselor fara poze, iar cel de-al doilea, "Formular P.V. de asamblare produse cu poze", cuprinde tabelul produselor cu poze. Pozele din tabel sunt de tip png si pot fi redimensionate folosind secventa: " .coloana_imagine img {width:60pxheight:60px ".

În ceea ce privesc culorile folosite in rapoarte, acestea pot fi modificate folosind clasele CSS, ex: "color:#264270", "background-color:#f4f8ff", "background-color:#b4c9ea" codurile: #264270, #f4f8ff si #b4c9ea, reprezinta coduri pentru diverse culori.

Pentru mai multe detalii privind structura continutului HTML, va rog sa accesati link-ul de mai sus.

La data de 13 Martie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Includere rapoarte noi customizate in modulul P.V. de asamblare prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul P.V. de asamblare.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.16.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.16.0 | Nexus Media