În coloane modul "Bunuri și servicii - Articole" am introdus coloana "Tip produs". De asemenea, acest câmp poate fi văzut și în zona de detalii, dar și utilizat în zona de grupări din partea dreaptă a programului.

La data de 10 Aprilie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Includere coloană "Tip produs" în coloane modul "Bunuri și servicii - Articole" și în zona de grupări prin modificarea unui modul existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bunuri si servicii - Articole.

Această modificare asupra modulului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.18. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.18 | Nexus Media