Am inclus în versiunea 20.07.219. în raportul "Sursa date contract de munca" câmpurile "Oră începere" si "Oră terminare".
Pentru rapoartele "Date personal" și "Situatie contracte de munca", câmpurile vor fi incluse începand cu update-ul 20.08

La data de 25 Martie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Includere câmpuri "Ora incepere" și "Ora terminare" în setul de date disponibil pentru raportul "Sursa date formulare contracte muncă" prin modificarea unui raport existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Contracte de munca.

Această modificare a raportului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.7.219. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.7.219 | Nexus Media