Am inclus câmpuri "Număr contract și "Data contract" (din pagina "Opțiuni factură") în lista de câmpuri disponibile pentru raportul "Sursă date formulare anexe la factură client" din cadrul aplicației NexusEP - modul Facturi clienți.

La data de 14 Mai 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Includere câmpuri "Număr contract și "Data contract" în raportul "Sursă date formulare anexe la factură client" prin modificarea unui raport existent în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi clienti.

Această modificare a raportului o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.10. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.10 | Nexus Media