Am introdus in aplicatia NexusERP(v.18.13.0), in modulul Vanzari de imobilizari, posibilitatea de a completa in tab-ul Observatii, campul Observatii de tiparit pe factura fiscala. De asemenea, campul a fost introdus si in raportul Factura Fiscala - Formular.

La data de 27 Martie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Includere camp "Observatii de tiparit pe factura fiscala" in modulul Vanzari de imobilizari prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media