Am introdus in Nexus Salarii in cadrul modulului Salarii posibilitatea de includere sume nete din premii cu optiunea de Extrasalarii in restul de plata card/numerar din Chenzina II.
In cazul in care aceste premii sunt marcate ca platite in avans ele nu vor fi incluse in restul de plata din chenzina II.
Suma neta de la premiu va fi salvata in restul de plata in functie de optiunea Platit card de la premiu.

La data de 11 Ianuarie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Include beneficii extrasalarii in rest de plata card/numerar chenzina 2 prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.2. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.2 | Nexus Media