În aplicația Nexus Transferuri Online s-a adăugat posibilitatea de închiderea parțială a notelor de transfer deschise în baza unei comenzi interne.
Cantitățile nescanate vor fi prelucrate în funcție de noua setare adăugată "Modalitate tratare cantități netransferate". Aceasta are trei opțiuni: Blochează, Modificare cantități comandă și Comanda rămâne deschisă.
Opțiunea "Blochează" nu permite finalizarea notei de transfer dacă nu s-au scanat toate cantitățile.
A doua opțiune permite finalizarea notei de transfer cu scanarea parțială a produselor, modificând cantitatea inițială de pe comanda internă cu cantitatea scanată de pe fiecare produs.
Ultima opțiune, "Comanda rămâne deschisă", permite de asemenea finalizarea notei de transfer cu scanarea parțială a produselor, dar comanda internă rămâne deschisă, conținând produsele nescanate și ulterior se va putea crea o altă notă de transfer în baza acestei comenzi.
Această funcționalitate este disponibilă începând cu versiunea 22.4 pe https://transfer.online.nexusapp.eu.

La data de 1 Aprilie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Închiderea parțială a notelor de transfer deschise în baza unei comenzi interne prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Transferuri Online.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.4. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.4 | Nexus Media