Am introdus in Nexus Salarii la operarea unei incetari de suspendare informatii cu privire la aceasta zi de incetare.
Conform Revisal, data de incetare a suspendare se inregistreaza cu valoarea aferenta zilei următoare ultimei zile in care contractul a fost suspendat.
Astfel, daca suspendarea inceteaza la termen, data de incetare a suspendarii se inregistreaza cu valoarea aferenta zilei urmatoare datei de sfarsit a suspendsrii.
De exemplu: daca inregistram o suspendare de la 1 mai 2019 pana la 20 mai 2019, data de incetare se va completa cu 21 mai 2019.

La data de 5 Iunie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Incetare suspendare cu valoarea aferenta zilei urmatoare ultimei zile in care contractul a fost suspendat prin modificarea funcţionalităţilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Salarii şi modulul Salarii.

Această modificare de funcţionalitate o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media