În contextul ordonanței de urgenţă nr. 83/2023 privind unele măsuri pentru susţinerea preşcolarilor şi elevilor dezavantajaţi care beneficiază de sprijin educaţional pe bază de tichete sociale pe suport electronic, am modificat aplicația Nexus ERP și Nexus Easy Retail (v.23.18.328)

În aplicația Nexus ERP, în fereastra de editare a modulului "Listă tichete de masă", am adăugat un tip nou de tichet, "Educational". Acesta trebuie sa fie definit cu valoare 0, însemnând că este tichet electronic.

Ulterior, în aplicația Nexus Easy Retail, în fereastra de plăți, poate fi regăsit tichetul definit la pasul anterior în lista de tichete electronice.

La validarea bonului fiscal, suma încasată cu tichete educaționale se va înregistra în casa de marcat pe "Alte forme de plată".

Odată cu această modificare am introdus și câmpul, "Text tiparit pe bonul fiscal" in fereastra de configurare a unui tichet, unde se poate completa un text ce se va lista ca linie de comentariu la bonul fiscal tipărit. În acest mod se poate evidenția tipul de tichet utilizat pe bonul fiscal tipărit pe casa de marcat.

La data de 2 Noiembrie 2023 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Posibilitate încasare cu tichete educaționale din aplicația Nexus Easy Retail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Lista tichete de masa.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.18.328. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.18.328 | Nexus Media