In aplicatia Xecutive.Retail, pentru tipul de interfata Benzinarie, s-a adaugat posibilitatea de a incasa automat cu tipul de plata numerar o tranzactie de carburant prin scanarea cardului de casier.

Cardul de casier se adauga la nomenclatorul de utilizatori in aplicatia back-office si trebuie sa aiba stabilita setarea "Utilizat pentru incasare automata carburant cu numerar".

La data de 19 Decembrie 2011 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Incasare automata cu numerar tranzactie carburant pe baza cardului de casier in aplicatia Xecutive.Retail prin modificarea procedurilor existente în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus OilPump şi modulul Verificare analize.

Această modificare de procedră o veţi putea regăsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 11.65.0. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.11.65.0 | Nexus Media