În cadrul importului de bonuri de consum materiale prin protocolul Importex din cadrul modulului "Bon de consum materiale" am adăugat posibilitatea importului informațiilor cu privire la previzionarea zootehnică cu ajutorul câmpurilor "id_prev_agz" și "den_prev_agz".
Modificarea va fi disponibilă începând cu versiunea 20.3.

La data de 23 Decembrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Import informații previzionare zootehnică în cadrul importului de bonuri de consum materiale prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Bon de consum materiale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.3. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.3 | Nexus Media