În cadrul modulului "Mesaje EDI" am adăugat câmpul "Mod preluare preț". În cadrul acestui câmp aveți posibilitatea să selectați modalitatea dorită de preluare preț, adică "preia din lista de preț", "preia din comanda clientului" și "eroare dacă prețul din comanda clientului diferă de cel din lista de preț".

La data de 11 Iunie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Import fisier xml prin EDI - pret vanzare fara TVA diferit de cel din lista prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 19.21. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.19.21 | Nexus Media