Am inclus coloana "Tip doc." in fereastra de import a extraselor de cont din cadrul modulului "Banca in lei" din aplicatia NexusERP (versiunea 21.11). Acesta vine precompletat cu "O.P.", utilizatorul avand posibilitatea de a-l schimba ulterior, prin selectia dintr-o lista predefinita.

La data de 20 Mai 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Import extrase de cont - posibilitate modificare tip document prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Banca in lei.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.11. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.11 | Nexus Media