În aplicația Nexus ERP, în modulul Banca în lei, am adăugat un nou asistent "Import extrase de cont". Prin intermediul acestui asistent se pot importa extrasele de cont dintr-un fișier în format MT940 sau dintr-un fișier CSV (fișierul CSV de la banca ING).
Pași de urmat pentru realizarea importului dintr-un fisier ING-CSV:

1. Se selectează formatul fisierului de import aferent contului de bancă. (Figura nr. 1)
2. Se apasă butonul "Import extrase de cont" din modulul "Banca în lei". (Figura nr. 2)
3. Se alege fișierul de import. (Figura nr. 3)
4. În grid vor fi afișate toate tranzacțiile din fișierul CSV. (Figura nr. 4)
5. Se apasă butonul "Import" sau tasta F12.

De reținut!
a. Câmpurile din grid care apar cu un semnul exclamării galben sunt obligatorii și trebuie completate.
b. Centru de profit este opțional. Se poate completa în grid pentru tranzacțiile care au completat la contul corespondent un cont din clasa 6 sau 7. (Inclus în versiunea 18.31)
c. Documentele pentru clienți / furnizori cu sume nerepartizate vor rămâne nevalidate indiferent de opțiunea "Importă încasări/plăți direct validate". (Inclus în versiunea 18.31)

La data de 9 Octombrie 2018 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Import extrase de cont în modulul Banca în lei prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Banca in lei.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 18.30. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.18.30 | Nexus Media