Începând cu versiunea 22.5 în aplicația NexusERP am inclus posibilitatea de import a extraselor de cont folosind funcții customizate pentru prelucrarea datelor. Astfel, în modulul Conturi bănci, la formatul utilizat pentru import se poate selecta opțiunea: Funcție customizată. La selectarea acestei opțiuni se va activa câmpul Funcție import extrase de cont unde se va specifica funcția utilizată pentru prelucrarea datelor.
În modulul Funcții customizate am inclus un model pentru prelucrarea fisierelor .csv exportate de către BCR.
La import datele returnate de către funcția customizată vor fi adăugate în tabela importex_incasari_plati. Nu este obligatoriu ca funcția să returneze toate coloanele existente în tabela importex_incasari_plati.
Important!!!
Identificarea contului corespondent, a partenerului și a altor informații care se doresc a fi importante trebuie să se realizeze în cadrul funcției.
În funcția model pusă la dispoziție nu se ține cont de regulile care s-au definit anterior pentru importul extraselor, însă, în funcție de necesități, aceasta poate fi adaptată astfel încât să țină cont de sistemul de reguli.
Tabela în care sunt păstrate regulile este: importex_reguli_conturi. Regulile sunt definite pentru fiecare bancă în parte.




La data de 4 Aprilie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Import extrase de cont folosind funcții customizate pentru prelucrarea datelor prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Banca in lei.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.5. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.5 | Nexus Media