În cadrul modulului "Banca în devize" a fost adăugat în cadrul asistentului butonul "Import extras de cont". Acesta va deschide fereastră de import, care va avea funcționalitatea similară cu cel din "Banca în lei".

Această procedura este momentan compatibilă cu extrase bancare în format MT940.

Pentru a ușura modul de lucru cu extrase bancare ce conțin tranzacții de la multiple conturi, importul va permite încărcarea în program a fișierelor ce conțin tranzacții în mai multe valute cât și lei.
De exemplu: un fișier MT940 ce conține tranzacțiile pe ziua curentă de pe un cont bancar în euro, unul în dolari și încă unul în lei. Procedura va încarcă toate tranzacțiile în baza de date fără eroare sau avertizări. (acest comportament este acum suportat și din utilitarul din Banca în lei)
Pentru a finaliza procedura de import a acestor tranzacții este necesar că utilizatorul să fie intrat în modulul relevant. Adică, dacă din cadrul Banca în lei a fost importat un fișier ce conține tranzacții atât în lei cât și în euro. Când utilizatorul este intrat în Banca în lei acesta vede doar extrasele în lei și poate finaliza doar aceste tranzacții, pentru a termină importul pentru extrasul în euro, va intră în modulul Banca în devize.

La data de 31 Ianuarie 2020 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare import extras bancar in devize prin crearea unei proceduri noi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Banca in devize.

Această procedură nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 20.3.52. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.20.3.52 | Nexus Media