Începând cu versiunea 24.4 la Import eFactura din Mesaje SPV și Import eFactura din fișier local am tratat și situația în care furnizorul face parte dintr-un grup de firme. Astfel, dacă codul fiscal al partenerului din fișierul de import există de mai multe ori în nomenclatorul de parteneri, utilizatorul va trebui să selecteze manul partenerul. Pentru a selecta partenerul trebui să se apeleze comanda click pe denumirea partenerului.


La data de 8 Martie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Import eFactura - partener tip grup de firme prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Facturi furnizori.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.4.214. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.4.214 | Nexus Media