În versiunea 23.19, în cadrul modulului Personal am adăugat posibilitatea de import în condică prezență din fișiere Excel prin protocolul Importex. Datele din fișier sunt importate la nivel de salariat, în pagina Condică prezență. Importul este util în cazul în care se dorește introducerea datelor din aplicații externe pentru a fi preluate mai departe în pontaje online în vederea prelucrării.
Documentația cu privire la importul în condică prezență o găsiți, accesând următorul link: https://www.docs.nexuserp.ro/articol/import-condica-prezenta-personal/4225
Totodată, am inclus și posibilitatea de anulare a importului prin apelarea butonului Anulare import condică prezență, existent în grupul de butoane Import.

La data de 10 Ianuarie 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Import condică prezență personal prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Personal.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 23.19. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.23.19 | Nexus Media