În cadrul importurilor de facturi clienți, prin protocolul "Smart Bill" am adăugat posibilitatea de a importa câmpul "Activitate" pe centru de profit, în cazul în care acesta este completat.
1. În cazul în care câmpul nu este trimis importul nu va genera eroare.
2. Dacă s-a completat o valoare în câmpul "Activitate" și respectiva denumire nu se regăsește în nomenclatorul de centre de profit va fi generată eroare de import.
3. Dacă în fișier există câmpul, dar nu s-a completat nicio valoare, linia respectivă se va importa fără centru de profit.
Funcționalitatea va fi disponibilă începând cu versiunea 21.9.

La data de 21 Aprilie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Import câmp "Activitate" pe Centru de profit, în cadrul importurilor de facturi clienți, prin protocolul Smart Bill prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Mesaje EDI.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.9. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.9 | Nexus Media