Începând cu versiunea 22.10 în aplicațiile NexusERP, SFA și Facturare Online a fost inclusă posibilitatea vânzării de pachete promoționale. Pentru implementarea acestei funcționalități au fost operate următoarele modificări:
1. În modulul Promoții s-au adăugat două acțiuni noi:
a. Se oferă discount pe componentele pachetului promotional
b. Se reduce prețul componentelor pachetului promotional
2. În modulul Bunuri și servicii - Articole s-a inclus posibilitatea de selecție a promoției care se aplică pentru vânzarea pachetelor promoționale.
3. Modificarea modulelor Comenzi clienți, Avize de însoțire marfă și Facturi clienți.

Pentru vânzarea pachetelor promoționale sunt necesare următoarele configurări:
1. În modulul Bunuri și servicii - Articole trebuie adăugat un articol de tip Pachet promo. Pachetului i se vor adauga componentele și se va specifica promoția care se va aplica la vânzarea acestuia.
2. Prețurile de vânzare trebuie specificate atât pentru componentele pachetului promoțional cât și pentru pachetul promoțional. Promoția se va aplica doar dacă valoarea componentelor diferă de valoarea pachetului promoțional. Trebuie avut în vedere faptul că, unele componente pot fi de tip cadou (acestea vor avea discount 100 %) și nu vor intra în calculul valorii totale.
Diferența dintre valoarea componentelor și valoarea pachetului promoțional se va repartiza ponderat pe fiecare componentă sub formă de discount sau reducere de preț (în funcție de tipul promoției asociate pachetului promoțional).


La data de 17 Octombrie 2022 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Implementare vanzari de pachete promotionale prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Comenzi clienti.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 22.10. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.22.10 | Nexus Media