Am implementat utilizarea voucherelor generate de echipamente SGR - Envipco în aplicațiile Nexus Easy Retail și Nexus Retail (v. 24.6.179)
Pentru a realiza acest lucru am adăugat în opțiunile modulului "Prepay/Vouchere" din aplicația Nexus ERP setarea "Format cod voucher ambalaj SGR". Aceasta are 2 variante posibile:
- Nu e cazul (valoare implicită);
- Envipco.

Setarea se utilizează ulterior în aplicațiile de vânzare "Nexus Easy Retail" și "Nexus Retail".
În cazul în care alegem formatul codului de voucher "Envipco", atunci când se scanează din pagina de plăți un cod de voucher generat anterior de un automatul de tip Envipco de preluare ambalaje returnabile, se încearcă idenficarea în baza de date a unui voucher prepay a cărui număr să coincidă cu codul de voucher scanat, pentru a-l utiliza ca modalitate de încasare. Daca nu se reușește identificare cu succes, atunci se va introduce automat unul cu tip "Bon valoric", valoare precompletă din codul voucherului și dată de valabilitate nederminată. Voucherul nou adăugat va fi automat activat și utilizat ca modalitate de încasare la bonul fiscal curent.

În cazul în care opțiunea ramâne setată cu valoare "Nu e cazul", la scanarea unui cod de voucher din pagina de plați se va încerca identificarea în baza de date a acestuia și utilizarea lui (în cazul in care s-a identificat cu succes). În cazul în care nu se reușește identificarea voucherului, utilizatorul va primi un mesaj de informare și nu se va adăuga modalitatea de încasate pe bon (funcționalitate existentă până în prezent).

La data de 15 Mai 2024 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Implementare utilizare voucher generat de echipamentele SGR - Envipco în aplicațiile Nexus Easy Retail și Nexus Retail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Retail.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 24.6.179. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.24.6.179 | Nexus Media