În versiunea 21.17.200 am implementat mecanismele de emitere (din aplicația NexusERP), vânzare și utilizare a tichetelor cadou (din aplicația NexusEasyRetail - toate tipurile de interfață). Aceste tichete reprezintă vouchere cu valoare fixă, emise de companie, ce pot fi cumpărate de către clienți și oferite altor persoane pentru a le utiliza ca instrument de plată, la o achiziție ulterioară. Prin natura acestora, tichetele cadou sunt anonime și pot fi utilizate la o singură achiziție.

Pentru utilizarea acestor funcționalități sunt necesare următoarele configurări:
- în modulul Prepay din aplicația NexusERP, setați opțiunea "Prefix cod bare tichet cadou". Prefixul este format din 2 caractere alfanumerice, și va fi utilizat atât în asistentul de generare a tichetelor cadou, cât și la căutarea acestora în aplicația NexusEasyRetail.

- utilizați asistentul "Generare tichete cadou" pentru a crea o serie de tichete cadou. Asistentul permite specificarea plajei de numere, a formatului de cod de bare, a valorii, și optional, a gestiunii unde acestea vor putea fi achizitionate de clienți. Asistentul va cere obligatoriu specificarea serviciului utilizat la vânzarea tichetului. Tichetele astfel generate vor avea starea Inactiv.

- vânzarea tichetului cadou se face în aplicația NexusEasyRetail, prin scanarea codului de bare. Plata se poate face prin orice metoda de încasare, validarea bonului activând automat și tichetul cadou.

- utilizarea de către clientul final a tichetului cadou activ, se va face prin scanarea codului de bare în interfața de vanzare sau de pe pagina de plăți. Programul va permite utilizarea unui tichet doar o singură dată, marcându-l ca închis la validarea bonului fiscal.

La data de 8 Decembrie 2021 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Implementare Tichete cadou în aplicația NexusEasyRetail prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus Easy Retail Magazin şi modulul Bonuri fiscale.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul 21.17.200. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v.21.17.200 | Nexus Media