În cadrul modulului "Banca în lei" a fost adaugata posibilitatea de import a extraselor bancare în format CSV emise de UniCredit. Acest lucru poate fi făcut cu ajutorul asistentului "Import extras de cont".
Pentru a folosi aceasta functionalitatea, în modulul "Conturi bănci" banca pe care se face importul trebuie sa aiba setata opțiunea "Format import extras de cont" pe "Fisier Unicredit CSV".

La data de 30 Septembrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Implementare import extras UniCredit prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Banca in lei.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media