În cadrul modulului "Banca în lei" a fost adăugată posibilitatea de import a fișierelor de tip MT942 emise de ING cu ajutorul asistentului "Import extras de cont".

Pentru a folosi această funcționalitatea, în modulul "Conturi bănci", banca pe care se face importul trebuie să aibă setată opțiunea "Format import extras de cont" pe "Fișier MT940/942". Acest lucru permite importul de extrase bancare în format MT940 cât și MT942 fără a fi necesară schimbarea setării.

La data de 30 Septembrie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Implementare import extras MT942 (IntraDay) prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Banca in lei.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media