A fost adaugata posibilitatea de import a fisierelor MT940 provenite de pe platforma Ing Inside Business.

Pentru a putea folosi acest tip de import, in cadrul nomenclatorului de banci trebuie selectat formatul de import extras de cont "Fisier ING Inside Business MT940" pentru banca in cauza.

Platforma ING permite generarea de documente ce contin operatiunile bancare a mai multor conturi IBAN. Dar, pentru folosirea proceduri de import, este permisa folosirea de fisiere ce contin extras-ul de cont a unui singur cont IBAN propriu.

La data de 21 Iunie 2019 a fost rezolvată solicitarea de dezvoltare Implementare import extras MT940 platforma ING InsideBusiness prin crearea unei noi funcţionalităţi în aplicaţia Nexus ERP, produsul/licenţa Nexus ERP şi modulul Banca in lei.

Această funcţionalitate nouă o veţi putea găsi şi utiliza în aplicaţie după instalarea update-ului cu numărul urmatoare. Acest update este posibil, ca la data prezentei notificări, să nu fie încă disponibil pentru descărcare şi instalare.

Pentru descărcarea update-ului vă rugăm să accesaţi site-ul nostru www.download.nexuserp.ro, iar pentru informaţii privind modul de instalare a unui update vă rugăm să accesaţi articolul din manualul online al aplicaţiei Kit-uri, update-uri şi patch-uri.

| v. urmatoare | Nexus Media